Zundapp in Tweede Wereldoorlog

Dit is een artikel van een chinese site over onder andere Zundapp in de Tweede Wereld Oorlog. Er staan vooral unieke foto’s in. De tekst is direct vertaald vanuit het chineese en is nog niet echt erg goed leesbaar. Dit zal ik in de loop van de tijd nog proberen te verbeteren.

Militaire motorfiets voorkeuren van de Wereldoorlog II van Duitsland

De lezersvriend, u let zeker op Franse movie de „tijgersmond om uit gevaar“ te zijn! In movie berijden de militairen van Nazi Duitse wapenkracht de militaire motorfiets met de achtervolging van de bliksemsnelheid scène van de Britse de bewapende krachtenloods, menselijke bezorgd laat en ook werkelijk een zweet voor de veiligheid van de heldhaftige tenacious Britse bewapende krachtenloods bevordert, geknepen.De militaire motorfiets in Wereldoorlog II door de Duitse wijdverspreide toepassing van de wapenkracht, van het Europese theater, het slagveld Noord- van Afrika, aan het Sovjetslagveld van Duitsland, overal waar allen kan het Fascistische Duitse massieve materiaal van de wapenkracht zien de militaire motorfiets.De militaire motorfiets heeft op dat ogenblik niet de minder belangrijke rol gespeeld.

De periode van de Wereldoorlog II, heeft de Nazi Duitse wapenkracht de duizenden militaire motorfiets uitgerust.Het motorfietsvolume is klein, is het gewicht licht, is de snelheid snel, is de wegverenigbaarheid goede, in het hele land macht, en is voordelig voor het verbergen, op het voertuig kan ook het wapen inschepen etc., daarom, is het geschikt uiterst voor de verkenning, de correspondentie/het contact, nadat het inschepingswapen ook kan gebruiken voor om door vijandelijke lijnen te breken.Zwaar blijft het wapen in de Duitse strijden van de wapenkracht op de motorfiets de gebruikelijke regeling 1 MG3 machinegeweer hebben, etc. heeft carryhome 50 ronde kledij 3 doos van machinegeweerkogels en 1 extra band, 1 extra vat evenals 5 liter extra stookolie, de luchtpomp, de het hijsen hefboom en de hulpmiddelen.In de Duitse wapenkracht verdeelt de douane in militaire motorfiets drie rangen: 0.35 liter het volgende is de lichte motorfiets; 0.35~0.5 de liter tussen is de middelgrote motorfiets; 0.5 liter is hierboven de zware motorfiets.

In Wereldoorlog II is de periode, de Duitse wapenkracht ontwikkelt en produceert hoofdzakelijk de motorfiets de te hebben fabriek: Bedrijf van BMW (BMW), het scherpe Pu van het hoorzittingsbereik (Zundapp) Bedrijf, Bedrijf NSU en Bedrijf DKW, ontwikkelden zij zich met de productiemotorfiets hebben vertegenwoordigd dat de tijd het meest motorfietstechnologie vooruitging.


Motorfiets van „BMW“ van het oosten de voorR75

De Duitse Nationale defensietroep heeft de motorfiets van „BMW“ R12 gebruikt

De motorfiets van „BMW“ R75

Burgerlijk BMW R35, de dienst-type afdeling evolueert van dit komt

Het bedrijf van BMW produceert de belangrijkste militaire motorfiets heeft BMW R12, R35, R71 en R75, naast BMW R35 is de middelgrote motorfiets, is andere de zware motorfietsen.BMW R35 verstrekt 14 paardekracht simplex forced-air koelmotor, maar ander verscheidene soort bevoegdheden allen tussen 22~26 paardekracht, regelings two-cylinder forced-air koelmotor, verplaatsing 0.75 liter, vier verzendt versnellingsbak van het riem de omgekeerde toestel.In de reeks van BMW is de motorfiets, beroemdst door BMW R75, dit voertuig dat onophoudelijk vanaf 1940 tot 1944, de verplaatsing wordt geproduceerd 0.746 liter, 26 paardekracht two-cylinder forced-air koelmotoren, snelle (riem omgekeerd toestel) versnellingsbak vier gebruikte, zou de maximumsnelheid 95 kilometers/uren kunnen bedragen.Het voorwiel is de mechanische rem, het slepende wiel voor hydraulische drukmacht het remmen, hangt voor uitbreidt en aangaat de telescoop-voer voorvork.Zie uit soms op het wapen is 1 Mg dragen 34 machinegeweren (in draagt de wapenstrijden) installeert, dan soms eenvoudig de wapenstrijden inschepen 1 mortier van de gebiedsverrichting.Dit voertuig heeft 16 000 velen in de Duitse Chinese kleding van de wapenkracht, heeft het de affectie van ambtenaren en van militairen in het slagveld voorwaarden slechte Noord- van Afrika en in het Sovjetslagveld van Duitsland door de goede betrouwbaarheid gewonnen.

In Oktober, 1942, bereikte Duitsland de „Duitse Voertuigen“ in het tijdschrift de scherpe hoorzitting drukten de Pu militaire motor de beeldaffiche, in de grafiek verscheept KS600 de munitie voor de voorzijde

KS750 zware motorfiets

De scherpe hoorzitting bereikt het belangrijkste model dat het Pu bedrijf is KS600 (W) opstelt en KS750LIANG een soort zware motor (de meeste riemen draagt de wapenstrijden), KS600 die altijd vanaf 1937 tot 1941 wordt geproduceerd, de uiteindelijke output ongeveer is 18 000.Dit voertuig rust 0.597 liter uit 28 paardekrachtmotoren, beweegt vier snelle handboek/voet de versnellingsbak, het fietsgewicht 205 kilogram.De zware motorfiets KS750, is in de oorlog het Duitse gebruik van de wapenkracht een meest wijdverspreide sectiemotorfiets, rust dit voertuig paardekracht 26 uit om tegen reeksen bij de bandklep te gaan 0.751 liter two-cylinder forced-air koelmotor, brengt de macht (riem omgekeerd toestel) het slepende wiel als 4 snelle versnellingsbakken over en draagt de wapenstrijden het wiel.Dit voertuig begon vanaf 1941 te produceren, wanneer tot 1945 de fabriek van Nuremberg door verenigde legers vernietigt, totaal waarschijnlijk heeft geproduceerd 18 500.

De scherpe hoorzitting bereikt Pu KS750 en BMW R75 hoewel allen verbetert door de burgerlijke motorfiets is wordt, maar allen gingen door het herontwerp over, overwogen zijn streng gebruiksmilieu en de kwestie van het de dienstonderhoud, installeerde het antibotsingswachtschild in de motorbasis om de motor te beschermen.De KS750 outputtorsie is veel groter, kan het vrij grote zware punt slepen, is die „groene olifant“ in het leger de naam genoemd wordt.Is zelfde met BMW R75, gebruikt KS750 ook het astype van aandrijving, blijft de dwarslandbehoefte, het de wapenstrijden het wiel het transmissieapparaat hebben, en de ontwerpen heeft het differentiële apparaat dat het omgekeerde toestel, de wegdossiers, het dwarsland indient en kan sluiten, 70% de macht kan toewijzen geeft het slepende wiel, 30% draagt de levering de wapenstrijd het wiel.Het slepende wiel en gedragen op het wapen bestrijdt het wiel om de krachtige vloeibare rem te installeren.KS750 gebruikte ook de wereldberoemde scherpe hoorzitting om de Pu parallellogram voorvork te bereiken, hoewel de structuur complex bracht de moeilijkheid aan het onderhoud heeft, maar uiterst opmerkelijk manoeuvreren.Volgens gebruik hun militairen om te wijzen op dat, de scherpe hoorzitting de Pu parallellogram voorvork om lichtjes beter bereikt te zijn dan van de het gebruiksuitbreiding en samentrekking van BMW R75 de telescoop-voer voorvork.

KS750 en R75liang het soort motorfietsmeerderheid van extra delen hebben de uitwisselbaarheid, is dit voordelig voor de steun in oorlogstijd van de extra deellogistiek.Twee voertuigen vaste duurzaam, structureel gezegd was voordelengoed van het kader enkel de intensiteit, van leiding was de kolom aan de achterste as volledig de driehoeksstructuur die de staalpijp samenstelde, speciaal KS750, verscheen uiterlijk het dikke beknopte kader het het meeste opmerkelijk buitenkenmerk, dit soort kaderstructuur is geworden vaste duurzaam, voor het onderhoud voordelig was.

De Zundapp KS750

Het Duitse regiment Van de Noord- wapenkracht van Afrika verstrekt het KS750 motorleger, wijst de ruiter Afrikaanse topi van regiments unieke sola toe

De Duitse Nationale defensietroep in 1939 gebruikte de motorfiets NSU, nadat de Wereldoorlog II toen was geleidelijk aan „BMW“ losbarstte en de „scherpe hoorzitting Pu“ de substitutie bereikt

Pantserdivisie Adolph Hitler van Schutzstaffel van ondergeschikten geeft eerste DKW van de de motorfiets NZ350, een militaire politie de kaart van de motorinstructie
In het de militaire basiskamp van Verenigde Staten, manipuleert de Duitse krijgsgevangene wordt zo ook de motorfiets van DKW350 van de gevangene, heeft zij Amerikaanse hoofdsterkte dan calmly tutelage zeer eruit te zien

Bereik het Pu bedrijf met BMW en de scherpe te vergelijken hoorzitting, de de motorfietsoutput van het Bedrijf DKW is weinigen, maar DKW de productie NZ350 de middelgrote motorfiets ook het van de Duitse belangrijke materiaal het wapenkracht van de Wereldoorlog II is.Zijn macht is 1 11 paardekracht 0.346 liter twee slag forced-air koelmotor, maximumsnelheid 90 kilometers/uren.De motor drijft het slepende wiel aan door vier snelle handversnellingsbakken en de kettingsverbinding.Dit Che Weigang het systeem aanstampende kader, gebruik heeft de absorptie van van de de straalplaat van het schokriet de voorvork, het voertuiggewicht 171 kilogram, nadat Canada draagt de wapenstrijden hangt het gewicht 310 kilogram is.

De motorfiets van het Bedrijf NSU hoofdzakelijk in de de 20ste eeuwjaren ’30 duurt Duitse het wapenkracht van het stadiummateriaal, die vanaf 1940, Bedrijf is NSU dat speciaal is begonnen begonnen om één soort tractor van de de motoraanhangwagen van contour de vreemde semitrack voor de Duitse wapenkracht (NSU HK-101) te veroorzaken.Dit soort deel van de voertuigen het eerste helft van en de motorfiets geen andere twee verzendt, maar de tweede helft van eigenlijk gebruikt heeft de lorrie met elkaar verbonden en het marcheren loopt het voorschot, hoewel zijn contour unlikeable was, maar speciaal aanpaste het dwarslandterrein eigenlijk marcherend, bovendien had vergeleken bij een gemeenschappelijke motorfiets grotere kracht van tractie, de Duitse zelfs slepen de vechtersvliegtuigen in de voorzijde met hen! Een dit operationeel voertuig, heeft onmiddellijk de goede mondelinge tradities in de Sovjetvoorzijde gewonnen van Duitsland en het slagveld Noord- van Afrika, ontvangt onthaal, dat aan de oorlog uiterst wordt gebeëindigd wanneer het totaal generaal 18000, heeft geen alternatief heeft geproduceerd dan is zeggen een klein mirakel.

Met vandaagtoespraak, heeft de Duitse zware militaire motorfiets het vrij goede gebruikersvriendelijke ontwerp vertoond: om de koude te overwegen rust uit het gebied terwijl de behoefte, het gedeeltelijke gas van het motorafval de kegel-vorm lossingsafzet die verkiest om spurt door in de proefpositie te installeren van de voetraad kan, die waarschijnlijk speciaal voor proef de ondernemings kleine warme lucht van de voetafdeling; Bovendien kan een rook die buis verzamelt het verwarmen voor het leidingshandvat verstrekken; In ook één of andere ad hoc voorverwarmer introduceert de pijp van de chassis het afvalgas de wapenstrijden draagt het voordeel buiten, week achterrij omringt om een voertuig te verzenden in, als dit, vervoert op het wapen het bemanningslid dat niet pijn van de bevroren voet vecht kunnen verdragen; De partij van de brandstoftank heeft twee plastic kneepads geïnstalleerdi, de proefknie en de de tankbotsing van de metaalbrandstof vermeden.Behalve dit, heeft de Duitse de motormilitair van de wapenkracht ook de beschermende brillen verstrekt voor speciale doeleinden en de windlaag, dit soort windlaag is uiterst geschikt, behalve gebruik kan de waterdichte voering, de windlaag rok-breedte ook de knoop gebruiken om op het been te ontzetten, enkel als is een verbinding „Lian Ku de kleding“, wanneer het modderige milieu en het donkere weer, gemotoriseerde comfortableness van de militair kunnen waarborgen.

„BMW“ het R12 detail, de drijfas is duidelijk waarneembaar

BMW R75 verstrekt het artikel van de de pijpeigenschap van de handvoorverwarmer, dit het gas van het het gebruiksafval van de voorverwarmerpijp het verwarmen

De het leger materiële militaire motor van Duitsland gebruikt meestal het Duitse as schilderen, is de Luchtmacht zwarte grijs, is het Afrikaanse regiment het gele zand, wanneer het voorgebruik de camouflageverf door de ambtenaren en de militairen kan vrijwillig naar behoefte schilderen, de krachtaanwijzer gesymboliseerde dan routine vooruit uitspreidt de doden die de wapenstrijden draagt.

In Wereldoorlog II, de militaire de motorfietsonderbrekingen van Nazi Duitse wapenkracht door vijandelijke lijnen onophoudelijk in de frontlinie, hebben zij enorm de Sovjet militaire motorfietsontwikkeling in de oorlogs opmerkelijke prestaties bevorderd.Is zelfde met Hitler, heeft Stalin niet de motorfiets voordien bereden, maar losgebarsten heeft hij bij de Sovjetoorlog van Duitsland reeds om de Duitse massieve het materiaalmotorfiets van de wapenkracht te zien alle soorten superioriteit gebracht, hopen van hem ernstig uitgerust dit soort veelzijdigheids militaire motor voor Sovjettroepen, heeft hij op BMW van de op dat ogenblik Duitse wapenkracht R71 geregeld, en de betrokken afdeling opgeroepen om de inleidingskwesties te bespreken betreffende Duitsland, maar op dat ogenblik was bezig met binnenvalt Hitler van Polen om in overweging deze kwestie te nemen druk, daarom in het geheim geworden Sovjet voor zover 5 BMW R71 de motorfiets om de imitatie te dragen, de succesvolle motorfiets om imiteerde te zijn oproepen M72, dit was misschien het zelfde materiaal dat de Wereldoorlog II China en het gebruik van Duitsland van de Sowjetunie slechts gegrepen moeten.Naoorlogs, wordt de M72 technologie gegeven aan de bondgenoot van de Sowjetunie, heeft China ook deze technologie verkregen, en met succes ontwikkeld de Yangtze Rivier 750 heeft de militaire motorfietsen in deze stichting, M72 evenals Yangtze Rivier 750 etc. de motorfietsen voortdurend geproduceerd aangezien de opvolger van BMW R71 hierboven voor de halve eeuw, zij trouw BMW behielden R71 het hoofdkenmerk, vandaag reeds in de kostbare collector van de wapencollector uiterst werd, is de verkoopprijs veel hoger geweest.

De zware motorfiets van BMW R75

Is vermeldend de moeite waard, binnen op eeuwjaren ’30, rustte het leger Kuomintang ook eens weinigen uit de militaire motorfiets die uit Duitsland invoerde.1937 geleden, heeft Kuomintang opgezet in Nanjing Fangshan „het oude behandelde het gevechtstank van de wagenschool opleidingsbataljon“ overhandigd.In April, 1937, deze reorganisatie van het opleidingsbataljon voor leger grote gepantserde eenheid, Commander Du Yuming.Onder de grote gepantserde eenheid regeert 3 bedrijven, op dat ogenblik had elk bedrijf allen 1 de „lente om de rand van het water“ door 12 Duitsland (is de scherpe hoorzitting bereikt Pu transcriptie, misschien was de verkenningsploeg die KS600 misschien een vroeger model) te bereiken twee draai of drie draai samengestelde motorfiets, deze ladingsverkenning, het onderzoek en het contactplicht gemotoriseerde leger, de Duitse het gevechtstank van de coördinatie grote gepantserde eenheid, is omhoog niet de minder belangrijke positieve rol in de Chinees-Japanse Oorlog geworden.

Nietjuiste de oorlog kan de creativiteit van het mensdom uitwissen niet, hoewel de voltooiing het hulpmiddel binnenvalt, maar de Duitse militaire motorfiets vergat niet eens door de geschiedenis, heeft hun schitterend ontwerp, de ongewone prestaties, laag op laag onderaan in de geschiedenis geschreven, is hun ervaring niet misschien geëerdh, maar moet niet vergeten, begrijpt hen was uiteindelijk de mens, aan hun objectieve evaluatie en de historische samenvatting, is onze menselijke de maatschappij correcte richting van vooruitgang.(Auteur: Si Gu)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.